Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

16/05/2019. DMT2019! i Debat: “Noves necessitats, noves solucions”

Dijous 16 de maig celebrarem el DMT2019 a l’auditori de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) · carrer Bolívia, 58 de Barcelona.

Durant l’acte, que reunirà als representants del sector de les telecomunicacions, debatrem sobre les capacitats de les empreses per adaptar-se i evolucionar segons les condicions del seu entorn, detectant noves inquietuds i proporcionant solucions, en el debat titulat: “Noves necessitats, noves solucions”.

També tindrà lloc el lliurament dels XX Premis Connexió, que atorguem anualment a empreses, entitats i persones que han tingut un paper destacat en l’àmbit de les telecomunicacions i les TIC en general al llarg d’aquest últim any.

No pots faltar, confirma la teva assistència al formulari d’inscripció.

Programa:

17.00 h. Recepció, acreditacions i visita als expositors.

17.45 h. Benvinguda a càrrec de

  • Sra. Alejandra de Iturriaga, directora de Telecomunicacions i del Sector Audiovisual de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (pendent de confirmació.)
  • Sr. Joan Bramon president de Feceminte.

18. 00 h. Debat: “Noves necessitats, noves solucions”

La capacitat de les empreses per adaptar-se i evolucionar segons les condicions del seu entorn, detectant noves inquietuds i proporcionant solucions.

18.40 h. Lliurament Premis Connexió.

19.15 h. Cloenda institucional.

  • Sr. Joan Bramon, president de Feceminte
  • David Ferrer Canosa, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

19. 30 h. Còctel, networking i visita als expositors.

20.45 h. Fi de l’acte.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram