Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

17/05/2018. Invitació Open GES xperience Barcelona 2018

 “La finestra al futur del sector de les instal·lacions”

Feceminte, col·labora donant suport organitzatiu al congrés Open GES xperience, que està preparant Electro Stocks per al pròxim dijous 17 de maig al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona.

Open GES xperience és un gran esdeveniment sectorial concebut i dirigit als professionals de la instal·lació que mostrarà, durant una única jornada, les darreres novetats tècniques dels principals fabricants del sector que ens acompanyaran a la zona firal amb més de 85 estands i presentarà, en dues àrees MÀSTER-CLASS i MÀSTER-PRACTICE, les millors experiències tecnològiques i empresarials, dirigides als professionals.

Volem recomanar-te la teva participació, donat que ens dóna l’oportunitat de tenir accés a continguts i personalitats molt interessants difícils de trobar juntes, que presenten les claus essencials per a la superació tant, personal, professional, com les últimes tendències tecnològiques i el futur de la transformació digital de la nostra societat i del sector.

El congrés estarà conduït per l’actriu Kira Miró que ens acompanyarà durant tot el dia, on comptarem també amb les electritzants conclusions amenitzades per Leo Harlem i les interessants conferències a càrrec d’Araceli Segarra, Fernando Romay, Juanjo Catalán, Marc Vidal i Victor Küppers, que ens presentaran interessants eixos de desenvolupament.

La inscripció és completament gratuïta per als nostres associats, sols t’has d’inscriure a la web www.opengesxperience.com, a més, disposem d’un servei de bufet gratuït per dinar.

Estarem presents en el stand nº 67 a l’entrada de la zona firal. T’ESPEREM!

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram