Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

30 anys del sector de les telecomunicacions a España

Aquesta obra, realitzada per dos professionals reconeguts i de llarga trajectòria en el sector de les TIC, com són Jose Manuel Huidobro i Miguel Vergara, analitza l’evolució tecnològica del sector de les TIC i del seu marc regulatori, dins del context econòmic, polític i social, tant a nivell nacional com internacional.

S’ha estructurat en dos grans apartats, que marquen dues etapes ben diferents una d’una altra, cobrint així les tres dècades que tracta:

PART I: Cap a la societat de la Informació. Noves tecnologies i nous serveis en l’horitzó de la liberalització de les telecomunicacions a Europa

PART II: De la Societat de la informació a l’economia digital. El nou ecosistema, mobilitat, banda ampla en l’univers multimèdia

Per comprendre millor què i com ha succeït, es fa una breu introducció al que ha estat la base dels actuals desenvolupaments tecnològics i la història de les telecomunicacions des del seu naixement fins a la meitat de la dècada dels vuitanta del segle passat, sent 1987 la data en què es comença a tractar cronològicament, any a any, amb tot detall, fins a arribar al present any 2017, per donar una perspectiva del que el futur tecnològic ens oferirà.

Baixa-ho des d’aquí

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram