Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Adhereix-te al Pla d’Acció de Sostenibilitat 2021- 2022 de Barcelona

Com ja sabeu, FECEMINTE forma part de la Xarxa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

Aquest any hem elaborat un nou pla d’acció 2021 amb una proposta d’actuacions per millorar la sostenibilitat del nostre sector.  

Podeu consultar el Pla d’Acció de Sostenibilitat 2021 que hem elaborat i us podeu adherir indicant quines actuacions dureu a terme, emplenant el següent formulari en línia abans del 30 de juny.

Els associats i associades que teniu activitat econòmica a Barcelona  que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies durant el 2021, obtindreu com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2022

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Per a més informació podeu consultar a la web Barcelona + Sostenible.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram