Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Alta participació en el taller sobre les instal·lacions d’ICT

El taller celebrat el proppassat dia 13 sobre Responsabilitats, obligacions i futur de les instal·lacions ICT  va congregar 60 assistents, que van tenir l’oportunitat de plantejar les seves inquietuds i qüestions en un ambient molt participatiu.

Després de la benvinguda de Joan Bramon, nou president de Feceminte, Guillermo Canal, gerent de la institució, va introduir el tema de la importància de la responsabilitat en les instal·lacions d’aquestes infraestructures.

Tot seguit, Joan Maria Ribes, amb una intervenció plena d’anècdotes personals de la seva trajectòria com enginyer encarregat d’aquest tipus de projectes, va explicar la relació entre el promotor de l’obra, el propietari i l’enginyer.

En el torn de l’Administració, Laia Sauret i Josep Granger, del servei de telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, van fer una clara exposició sobre la documentació a presentar a l’Administració per part de l’instal·lador i la seva relació amb tot el procés per obtenir el certificat de compliment de la normativa d’ICT.La seva intervenció va obrir un àgil debat entre els participants que van poder resoldre moltes dubtes sobre la documentació, les inspeccions que fa la Generalitat i sobre l’intrusisme.

I per la part de reflexions sobre el futur, Albert Gutiérrez i Marc Bramon van exposar aspectes sobre les tendències en l’àmbit de la domòtica i xarxes d’internet per edificis.

En finalitzar la Jornada, assistents i empreses expositores, Fte Maximal, Ikusi, Porteralia, Promax, SchneiderUnex, van tenir l’oportunitat de seguir compartint les seves inquietuds en un ambient més distès i relaxat.

Enllaços:

  1. Imatges utilitzades a les intervencions i a la resposta a la qüestió plantejada en relació amb alguns dubtes que s’han plantejat sobre un possible conflicte entre la Llei de Propietat Horitzontal i el Reial Decret-Llei 1/1998 (ICT).
  2. Imatges de l’esdeveniment.
Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram