Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Assisteix al IOT Solutions World Congress amb Feceminte

Un any més, Feceminte és ambassador de l’IoT Solutions World Congress, esdeveniment que tindrà lloc del 10 al 12 de maig al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. 

l’IoT Solutions World Congress celebra la seva sisena edició i, sota el lema Game-changing technologies for industry transformation, reunirà els principals proveïdors de solucions industrials i tecnologies de la informació per mostrar les darreres tendències capaces de dotar d’avantatges competitius a empreses de diferents sectors i promoure la col·laboració en l’ecosistema de solucions tecnològiques.

El programa de congrés gira al voltant de cinc eixos: Optimització empresarial, Intel·ligència artificial, Connectivitat, Seguretat i Experiència del client. A més, les conferències i sessions se centraran en casos pràctics que mostren exemples de com les tecnologies disruptives poden canviar els negocis i transformar una indústria.

Des de Feceminte, oferim a tots els socis una acreditació gratuïta per accedir a l’àrea d’exposició i un 50% de descompte per l’accés al Congrés.

  • Passis Expo+ gratuïts amb aquest codi: (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió), fent clic aquí.

Tindràs accés a tota la zona d’exposició i a totes les sales de conferències el 12 de maig (IOTSWC & BCN Cybersecurity Congress), i podràs participar en les activitats de l’esdeveniment.

  • 50% de descompte en el Full Congress Pass amb aquest codi: (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió), fent clic aquí.

Tindràs accés a totes les sales de conferències (IOTSWC & BCN Cybersecurity Congress), a la zona d’exposició, accés a la zona d’exposició de l’ISE, assistir a les activitats de l’esdeveniment (concurs de posada en marxa, premis…) i accés complet a IOTSWC Extend amb funció de xarxa i contingut addicional.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram