Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Avís Legal

Entitat

Per complir amb la normativa definida a la Llei 34/2002, de l’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

Titular: FECEMINTE
Denominació social: Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
CIF: G58384645
Domicili social: carrer Viladomat, 174, 08015 Barcelona (Espanya)
Domicili de contacte: carrer Viladomat, 174, 08015 Barcelona (Espanya)
Correu electrònic: info@feceminte.cat
Telèfon:  (+34) 934 545 962

 

Propietat intel·lectual

Tots els continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els documents sonors i qualsevol altre material, són propietat de FECEMINTE o, si escau, de terceres persones, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació. En qualsevol cas es reserven tots els drets d’explotació.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del contingut d’aquesta pàgina web sense autorització expressa i per escrit del titular.

 

Responsabilitat dels continguts i els enllaços

FECEMINTE no assumeix la responsabilitat de les infraccions en què puguin incórrer els usuaris o dels danys i perjudicis causats per l’ús d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís.

FECEMINTE tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors als enllaços als quals es pot accedir a través de la nostra pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

FECEMINTE no es fa responsable de les opinions expressades pels autors en les seves col·laboracions, ni necessàriament avala el contingut d’aquestes.


Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que siguin facilitades per formularis d’inscripció o que es recopilin per a la prestació dels serveis disponibles al lloc web de FECEMINTE seran tractades de conformitat amb la nostra Política de privacitat i al règim aplicable a les cookies que es puguin utilitzar tal com es regula en la nostra Política de cookies.