Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions

Avís Legal

Entitat

Per complir amb la normativa definida a la Llei 34/2002, de l’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

Titular: FECEMINTE
Denominació social: Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
CIF: G58384645
Domicili social: carrer Viladomat, 174, 08015 Barcelona (Espanya)
Domicili de contacte: carrer Viladomat, 174, 08015 Barcelona (Espanya)
Correu electrònic: info@feceminte.cat
Telèfon:  (+34) 934 545 962

 

Propietat intel·lectual

Tots els continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els documents sonors i qualsevol altre material, són propietat de FECEMINTE. Es reserven tots els drets d’explotació.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del contingut d’aquesta pàgina web sense autorització expressa i per escrit del titular.

 

Responsabilitat dels continguts i els enllaços

FECEMINTE no assumeix la responsabilitat de les infraccions en què puguin incórrer els usuaris o dels danys i perjudicis causats per l’ús d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís.

FECEMINTE tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors als enllaços als quals es pot accedir a través de la nostra pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

 

Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que siguin facilitades per formularis d’inscripció o que es recopilin per a la prestació dels serveis disponibles al lloc web de FECEMINTE seran tractades de conformitat amb la nostra Política de privacitat i al règim aplicable a les cookies que es puguin utilitzar tal com es regula en la nostra Política de cookies.