Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

16/05/2017. Celebració del DMT 2017

Feceminte, l’organització que aglutina les Empreses Instal·ladores i Integradores de Telecomunicacions de Catalunya, celebra el Dia Mundial de les Telecomunicacions el pròxim 16 de maig i cita als seus socis a un espai de reflexió i debat sobre el passat, present i futur dels nous models de negoci de les telecomunicacions.

L’acte, que ha convocat a empreses, professionals i institucions del sector, arrancarà amb la taula de debat A punt per al Futur? per analitzar l’adaptació de les empreses als nous models de negoci de les telecomunicacions i oferir un espai de diàleg obert als assistents. Participen Iolanda Piedra, Presidenta del club segle XXI a Catalunya i Directora de la Comissió Dona-empresa de PIMEC, Raúl González, Responsable d’Estratègia de Producte de CELLNEX, Xavier Vilajosana, Cofundador de WORLDSENSING i professor de la UOC i Joan Bramón, Delegat de Girona i Secretari de FECEMINTE. El debat serà moderat per Eduardo Valencia de Tech4Events.

Tot seguit, es lliuraran els XVIII Premis CONNEXIÓ, cinc reconeixements a empreses, institucions i persones que han destacat per la seva contribució al desenvolupament tecnològic, empresarial o social de les telecomunicacions i les TIC, en general.

En acabar l’acte està prevista la presentació de la nova imatge, els nous serveis i els nous reptes de Feceminte, a càrrec de Guillermo Canal, Director Gerent.

Clourà l’acte la Sra. Neus Munté, Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Donen suport a la celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions de Feceminte, entre d’altres, la Fundació La Caixa, Grupo Electro Stocks i Fermax.

Per a descarregar el programa de l’acte: clic aquí.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram