Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Cicle de seminaris d’eficiència empresarial organitzats per Grupo Electro Stocks

El nostre soci Col·laborador Grup Electro Estocs engega un nou cicle de conferències, dirigides i adaptades al sector instal·lacions, en les quals s’aborden les claus per pujar al tren de la modernitat i afrontar amb èxit els reptes que la TRANSFORMACIÓ DIGITAL suposa per a les PIME’s instal·ladores Després de l’excel·lent acollida que va tenir el primer cicle de Seminaris d’Eficiència Empresarial “A la recerca de l’ÈXIT” organitzat per Grup Electro Estocs en el 2016 per tot l’estat, en aquesta ocasió, la signatura aposta novament per un altre ambiciós cicle de conferències que passarà per 60 ciutats situades estratègicament per tota Espanya, i que pretenen generar valor per als instal·ladors i recolzar-los en el camí de la modernització del sector.
 
Grup Electro Stocks ha desenvolupat conjuntament amb Juanjo Catalan, expert analista del sector, una interessant conferència, sota el títol ‘Reptes de la Transformació Digital en el sector Instal·lacions ’, que donarà resposta als principals dubtes i que pretén fer conscient a l’instal·lador dels canvis als quals s’enfronta el sector gràcies a la nova era DIGITAL i oferir-li eines per aprofitar al màxim els nous recursos a la seva disposició i així rendibilitzar el seu negoci de forma més productiva.
 
Els eixos centrals d’aquests seminaris giraran entorn de temes centrats en tres àrees vitals com són:
  • La digitalització de les empreses, que abordarà la transformació de l’entorn del propi negoci i el sector, i com l’instal·lador pot beneficiar-se d’això a través de les últimes tendències.
  • Noves fórmules de comunicació digital, posant l’accent en com pot el sector aprofitar-les a favor seu, gràcies a l’àmplia implantació dels Smartphones, les noves App’s i les diferents xarxes socials.
  • Millora de l’eficiència en la gestió digital, en el qual es presenten les últimes tendències digitals a Europa, els canvis d’hàbit i l’eCommerce professional, una eina clau per a l’instal·lador en la nova era digital.
Els Seminaris són totalment gratuïts per als professionals, i es realitzaran a diferents ciutats a partir de les 19 h. i finalitzaran amb un còctel en una zona de networking en la qual també estaran presents 8 dels seus principals fabricants amb un aparador d’exposició i atenció comercial.

Tots els assistents a les jornades, rebran àmplia documentació i una còpia de la conferència, així com un mouse i catifeta de regal i en cada seminari entraran en el sorteig d’una estació meteorològica Oregon Scientific.
Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram