Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

A un clic de recuperar l’IVA! L’eina per autònoms i xarxes comercials

Cansat d’acumular tiquets i tiquets de les teves despeses del dia a dia, que al final s’acaben perdent o fent-se malbé? Això s’ha acabat!

Et presentem DevoluIVA Clic! Una aplicació que digitalitza, amb la certificació de l’AEAT (Agència Estatal de l’Administració Tributaria), tots els tiquets de les teves despeses professionals, i els converteix automàticament en factures electròniques amb les quals sí pots recuperar el 100% de l’IVA suportat.

Independentment del mitjà de pagament que facis servir, targeta o efectiu, agafa el tiquet de les consumicions realitzades en restaurants, cafeteries, taxis, pàrquings i gasolineres de la xarxa DevoluIVA, fes-ne una foto, puja-la a l’aplicació i llestos! Et permet, a més, gestionar les teves despeses des d’una sola plataforma, descarregar-t’ho en Excel, i pots integrar les factures automàticament als gestors de despeses i als programes de comptabilitat.

La xarxa DevoluIVA compta amb més de 38.000 establiments a tota Catalunya i Espanya, entre restaurants, cafeteries, pàrquings, taxis i benzineres.

Pots, a més, suggerir qualsevol establiment de l’àmbit d’aplicació, i la xarxa d’agents de DevoluIVA s’hi posaran en contacte i el donaran d’alta. Si el teu restaurant habitual no és encara a la xarxa, l’afegim en un termini molt breu perquè puguis també recuperar l’IVA del teu consum!

Comença a recuperar el teu IVA per només una quota fixa amb descompte exclusiu per a socis de Pimec* de 44€/anuals (55€/anuals sense descompte).

Us recordem que com a socis de Feceminte, teniu accès a tota l’oferta de Pimec amb condicions de soci.

Per suscriure’t a l’aplicació fes clic aquí (4)

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram