Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Conferència sobre l’Agenda Digital

El pròxim dilluns 15 d’octubre a les 9.15 hores a l’auditori de la CNMC al Carrer Bolívia 56 de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers industrials de Catalunya organitza una conferència sobre l’Agenda Digital.

L’Agenda Digital a Espanya és la ruta en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i d’Administració Electrònica per al compliment dels objectius de l’Agenda Digital per Europa el 2015 i el 2020. A més, incorpora objectius específics per al desenvolupament de l’economia i la societat digital.

El Govern de l’estat va publicar l’Agenda Digital per a Espanya el febrer de 2013 fent seus els objectius de cobertura i adopció de serveis de banda ampla plantejats per la Unió Europea: cobertura de més de 30Mb per al 100% de la ciutadania, i que, com a mínim, el 50% de les llars disposin de 100 MPs  en el 2020.

Feceminte participa en el col·loqui d’aquesta conferència que té el propòsit de mostrar el grau d’acompliment dels objectius de l’Agenda Digital i veure el seu efecte.

Consulta l’agenda i més informació sobre la conferència fent clic aquí 

Inscripció gratuïta

 

 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram