Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Costa Serra corredoria d’assegurances nou Soci Col·laborador

El passat 16 de gener, va tenir lloc la formalització de l’acord de Soci Col·laborador entre  Costa Serra corredoria d’assegurances i Feceminte.

Aquest acord consolida una col·laboració d’anys en relació, especialment, a l’assegurança de responsabilitat civil necessària per a la inscripció al Registre d’Empreses Instal·ladores de Telecomunicacions de la Generalitat amb condicions especials per als nostres associats.

Costa Serra és una societat de corredoria d’assegurances amb més de 30 anys d’experiència en el sector assegurador, formada per una plantilla de 43 persones altament qualificades i que disposa d’oficines a Badalona, Manresa i Gavà.

Les empreses associades disposen d’un assessorament independent i professional en la contractació i gestió de qualsevol classe d’assegurança (salut – llar- comunitats – comerç – indústria – automòbil – caravanes – vida – decessos – subsidis – jubilació – pensions – crèdit i caució – transports – assistència en viatge – accidents – resp. civil – embarcacions, …)

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram