Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Desplegament de la xarxa pública de FO de la Generalitat a les Capitals de Comarca

La Conselleria de Polítiques Territorials i Administració Pública ens va presentar per videoconferència, el proppassat 15 d’abril, el desplegament de fibra òptica per valor de 13,2 milions d’euros, aprovat d’urgència pel Govern a primers de mes, tal com us vam informar. Aquest desplegament s’organitza en 10 projectes que afecten 51 municipis de 16 comarques amb l’objectiu de millorar la seva connectivitat.

La reunió va comptar amb la presència del Hble. conseller Jordi Puigneró i les intervencions del secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer i la subdirectora d’Infraestructures Digitals i de Comunicacions Electròniques, Cristina Campillo, que van fer una clara exposició de les motivacions d’aquest desplegament amb caràcter d’urgència i van donar tot tipus de detalls tècnics sobre els projectes.

Tota la informació presentada i explicada en la reunió queda recollida en el document que recentment ens han enviat, el qual també incorpora un primer calendari orientatiu de finalització d’obres, i que trobareu en aquest enllaç. 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram