Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Dues Secretaries d’Estat per a l’àrea de transformació digital

El 12 de gener el Butlletí Oficial de l’Estat  va publicar l’estructura del nou govern i el nomenament de ministres. En aquesta nova organització, el Ministeri d’Economia i Empresa passa a ser Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital i  de dues Secretaries d’Estat (la d’Economia i  Suport a l’Empresa i  la de per a  l’Avanç Digital) a tres: la d’Economia i Suport a l’Empresa, la de Digitalització i Intel·ligència Artificial i la de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals.

El Ministeri continua dirigit per la ministra Nadia Calviño i vicepresidenta tercera del nou govern. El fins ara director general de Telecomunicacions, Roberto Sanchez, és l’encarregat de portar les regnes de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals, mentre que Carme Artigas, empresària i experta en ‘big data’ i Intel·ligència Artificial, és la secretària d’estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial.

Tant la nova estructura del Ministeri com els nomenaments dels nous secretaris d’estat semblen indicar, afortunadament, que el nou executiu vol reforçar definitivament l’àrea de la transformació digital. Esperem que aquesta aposta sigui en benefici del nostre sector.

Nota de premsa del Govern de l’Estat

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram