Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Ekselans by ITS (EK) nou Soci Col·laborador

El passat 26 de juny, va tenir lloc la formalització de l’acord de Soci Col·laborador entre Ekselans by ITS (EK) i Feceminte.

Ekselans by ITS (EK) és la marca comercial de la companyia ITS Partner, empresa fundada l’any 2011 i orientada exclusivament al disseny, desenvolupament, producció i distribució d’electrònica professional de telecomunicacions. Malgrat ser una empresa jove els seus integrants sumen una experiència de més de 30 anys en el sector professional. I és aquesta experiència la que ha permès que la marca es presenti al mercat amb una àmplia gamma de productes innovadors, competitius i sempre amb el clar objectiu d’aportar solucions al professional de les telecomunicacions.

Perquè tot això sigui possible EK duu a terme una important inversió en desenvolupament de producte, amb un equip d’enginyeria intern amb experiència en I+D, industrialització i producció de solucions tecnològiques.

Amb una política comercial orientada a la distribució professional, EK distribueix les seves solucions a més de 25 països. Aquesta visió global els permet nodrir-se de l’experiència aportada pels diferents mercats internacionals, la qual cosa queda reflectit en la variada oferta que es posa a la disposició dels clients.

Aquesta col·laboració pretén fomentar i promoure activitats d’interès i impulsar mecanismes que permetin iniciar i mantenir un canal de comunicació constant cap a l’empresa de telecomunicacions associada.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram