Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

El DMTforum, la cita de les empreses de telecomunicacions a Catalunya

Clica el vídeo per veure el programa provisional del DMTforum

Les claus de futur dels operadors i els reptes que planteja la connectivitat, seran els punts de partida dels dos debats centrals del nou DMTforum, que tindrà lloc el dijous 19 de maig, de 9 a 14.30 hores a l’Espai Can Tiana de la seu de Barcelona de la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència.

El nou DMTforum representa la fusió de dos grans esdeveniments tècnic-empresarials: les Jornades del Cable i la Banda Ampla, que organitzava Cecable des del 1995, i la celebració de Feceminte del Dia Mundial de les Telecomunicacions, DMT, des de fa més de 50 anys. Un nou esdeveniment que neix amb l’objectiu de ser la cita anual de les empreses del sector de les telecomunicacions a Catalunya.

Tot seguit dels debats, es lliuraran els XXI Premis Connexió, que distingeixen institucions, empreses i professionals que han tingut l’any passat un paper destacat en les telecomunicacions i les TIC en general: Dinamisme Empresarial, Iniciativa Institucional i Excel·lència professional.

El DMTforum comptarà amb una àmplia zona de networking i exposició, on els assistents podran conèixer els productes i serveis dels patrocinadors, i amb un espai virtual que també permetrà la relació amb les empreses patrocinadores abans i després de l’acte.

Pots inscriure’t al següent formulari d‘inscripció català  castellà

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram