Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Obrim recepció de candidatures als XXII Premis CONNEXIÓ

Els Premis Connexió són un reconeixement a empreses, institucions o persones que s’han destacat al llarg de l’últim any per la seva contribució al desenvolupament tecnològic, empresarial o social de les telecomunicacions i les TIC en general.

Les candidatures als Premis Connexió poden ser presentades pel mateix candidat o per membres de Feceminte fins al 25 d’abril de 2023 a les 12:00 h.

Categories

Premi Connexió a la Iniciativa Institucional

Premi a una iniciativa o projecte institucional, públic o privat, amb impacte en l’àmbit social, econòmic, tecnològic o científic relacionada amb les telecomunicacions i les TIC en general, especialment al llarg de l’últim any.

Premi Connexió al Dinamisme Empresarial

Premi a una empresa de l’àmbit les telecomunicacions i les TIC en general pel seu compromís amb la societat, trajectòria empresarial o capacitat d’innovació, especialment al llarg de l’últim any.

Premi Connexió a l’Excel·lència professional

Premi a una persona per la seva trajectòria o aportació a l’àmbit social, econòmic, tecnològic o científic relacionada amb les telecomunicacions i les TIC en general.

Bases:

  • Els premis CONNEXIÓ, atorgats per Feceminte anualment, es fan públics en la cerimònia de lliurament durant l’acte de celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, DMTforum 2023.
  • Les propostes de candidatures s’han d’integrar en alguna de les categories detallades.
  • La Comissió Assessora, anomenada per la Junta directiva de Feceminte, valora les candidatures abans de presentar-les al Jurat.
  • Els premiats en l’edició anterior no poden ser designats, ni optar a cap categoria de convocatòria en curs.
  • El jurat, format per reconeguts professionals del sector TIC i del món empresarial i institucional, estudia les diferents candidatures presentades i atorga els premis d’acord amb el resultat de la deliberació i votació dels seus membres.
  • El nom dels guanyadors es faran públics en la cerimònia de lliurament dels premis, el 16 de maig en el marc del DMTforum 2023.
Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram