Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Pla d’Acció de Sostenibilitat de Barcelona 2023, adhereix-te!

FECEMINTE forma part de la Xarxa Barcelona + Sostenible des de fa anys. Aquest any, hem prorrogat el pla d’acció 2022-2023 i, mantenim la proposta d’actuacions per millorar la sostenibilitat del nostre sector.  

Realitzant aquestes accions de sostenibilitat caminem per assegurar un futur viable i durador, aconseguint un valor afegit i una distinció amb altres activitats econòmiques. 

  • Consulteu el Pla d’Acció de Feceminte en aquest enllaç.

 

Recordeu que tots els associats amb activitat econòmica amb seu a Barcelona us podeu adherir al Pla emplenant el següent formulari abans del 30 de juny. Una vegada enviat el formulari rebreu un correu electrònic de confirmació que cal clicar per confirmar la vostra adhesió.

Els associats de Barcelona que us hi adheriu i implementeu alguna o algunes de les accions proposades o d’altres pròpies durant aquest any, obtindreu, com a reconeixement, els següents beneficies fiscals durant l’any 2024:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
  • Si la necessiteu, podeu sol·licitar-nos la Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de la Zona.

 

Més informació a la web de Barcelona + Sostenible.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram