Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Estem al teu costat

L’activitat a Feceminte no s’ha aturat en aquests moments complicats per l’estat d’alarma declarat. Afortunadament, teníem les eines i recursos organitzatius disponibles per poder assumir l’activitat en teletreball. Així, amb tot l’equip de Feceminte podem continuar prestant el servei, amb garanties, a totes les empreses que en formen part.

Últimament intentem mantenir un continu i alt nivell d’informació per comunicar a totes les empreses associades els aspectes que afecten especialment  al nostre sector, sobre les novetats relacionades amb la normativa reguladora i les recomanacions sanitàries ocasionades per la crisi del  COVID-19.  Tota aquesta informació generada està disponible, organitzada cronològicament, a la web de Feceminte. 

Aquest recull cronològic està disponible a www.feceminte.cat/infocovid19/, pàgina a la qual es pot accedir directament seleccionant la imatge del carrusel de la pàgina inicial de la web.

El nostre desig és poder afrontar amb garanties d’èxit aquests temps d’incertesa i dificultats i poder tornar a la normalitat ben aviat. 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram