Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Et convidem a l’Advanced Factories expo & congress

Del 29 al 31 de març de 2002 en el CCIB de Barcelona tindrà lloc la sisena edició de l’Advanced Factories expo & congress, l’esdeveniment líder en automatització i robòtica industrial del sud d’Europa que reunirà a més de 17.000 professionals industrials que busquen les últimes solucions i tecnologies per a incrementar la seva productivitat.

En l’Advanced Factories s’analitzarà i debatrà com l’automatització, la digitalització i la intel·ligència artificial es converteixen en elements clau per a afrontar els reptes actuals d’una indústria que ha d’apostar més per la producció de km 0.

Des de Feceminte, com a supporting partners, disposem d’un nombre limitat d’invitacions tipus Premium VIP Pass i Business Pass per als nostres associats.

En el cas d’estar interessats a rebre una d’aquestes invitacions, no dubteu a contactar amb nosaltres en info@feceminte.cat o en el 93 454 59 62. Les invitacions gratuïtes seran distribuïdes per rigorós ordre de petició.

Així mateix, per a les empreses no associades interessades a assistir disposem d’un descompte del 50% aplicant el codi Q64MD.

Per a més informació i inscripcions clica aquí.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram