Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Feceminte col·labora amb Smart City Expo World Congress 2019

Feceminte com és habitual col·labora, com a partner de Smart City Expo World Congress 2019 (SCEWC) que se celebrarà del 19 al 21 de novembre en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

EL SCEWC és punt de trobada per a totes les parts interessades, des de les indústries tecnològiques fins als responsables polítics i els emprenedors, a participar en accions dinàmiques que permetin un futur sostenible i inclusiu. 

Amb aquesta finalitat, l’edició d’aquest any és centrarà en cinc blocs que tracten els temes més urgents als quals s’enfronten les ciutats: Transformació digital, Medi Urbà, Mobilitat, Governança i Finances i Ciutats inclusives i compartides.

Com a socis de Feceminte disposeu d’un 25% de descompte en els passis Expo Pass i Congres Pass amb el Codi: (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió).

D’altra banda, també disposem de 10 passis gratuïts per accedir a l’àrea d’exposició (Expo Pass), que sortejarem el 28 d’octubre entre totes les sol·licituds rebudes dels nostres associats a l’adreça de correu electrònic: info@feceminte.cat indicant en el missatge: empresa, persona, telèfon i adreça de correu electrònic i a l’assumpte: “Sorteig Expo Pass per SCEWC”.

Per registrar-vos al SCEWC feu clic aquí.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram