Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Fermax: connectivitat, 75 anys obrint portes

Celebrem els 75 anys de Fermax, una empresa d’origen espanyol fundada per Fernando Maestre el 1949 i adquirida el 2023 per MCH Private Equity. Membre històric de Feceminte, Fermax compta amb 75 anys d’experiència en la comunicació residencial, la connectivitat de la llar, la seguretat i el control d’accessos. El seu èxit a nivell nacional els ha portat a expandir-se a més de 85 països gràcies a una xarxa de distribuïdors internacionals i oficines de representació a la Xina, Regne Unit, França, Bèlgica, Polònia, Singapur, Portugal, Emirats Àrabs Units i Turquia.

Actualment, està formada per més de 500 persones, de les quals un 12% són professionals de l’enginyeria, dedicats a la innovació i el desenvolupament, centrats en la connectivitat i comunicació residencial en edificis. La seva gamma de productes abasta des dels tradicionals porters automàtics d’àudio fins als més moderns videoporters connectats, passant pels sistemes de seguretat, domòtica i control d’accessos.

Un aspecte rellevant a destacar és que és l’única marca de videoporters que manté el seu procés productiu a Europa, amb un departament propi d’I+D, cosa que els permet dissenyar circuits electrònics amb agilitat i garantir el subministrament sota qualsevol circumstància.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram