Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Formació específica sector telecomunicacions

Fa uns mesos Balmes Innova i Feceminte vam iniciar una col·laboració amb la intenció de proposar una oferta formativa interessant per a les empreses que formen part de la Federació. 

Els bons resultats obtinguts ens han impulsat a reforçar aquesta col·laboració entre les dues entitats, especialment en la formació dirigida a les empreses del sector de les telecomunicacions.

Els programes de formació que us proposarem us permetrà accedir a cursos, tant subvencionats com bonificats, de PRL (prevenció de riscos laborals), TELCO (estàndard de capacitació en matèria de seguretat  i salut  exigible a tots els treballadors que treballin per operadors), desenvolupament personal i professional o maquinària.

Independentment de la formació programada també es poden concretar cursos a mida sobre temàtiques que siguin d’interès per a un col·lectiu determinat, semipresencials o en la pròpia empresa. 

En tots aquests casos, les empreses associades a Feceminte gaudeixen d’unes condicions especials, que en el cas de la formació programada es concreten en un 20% de descompte i la tramitació gratuïta de la bonificació.

Tota l’oferta formativa específica sector Telecomunicacions la trobareu aquí.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram