Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Gran acollida en les trobades sobre el 2n dividend digital

Les trobades sobre el Segon Dividend Digital, organitzades per Feceminte a Tarragona, Girona i Lleida, s’han celebrat els dies 16,17 i 18, respectivament, per a resoldre les qüestions al voltant dels reials decrets publicats, especialment, en aquells aspectes que afecten més a les empreses dedicades a la instal·lació. 

Amb gran èxit de participació, les trobades han comptat amb la participació dels caps provincials d’inspecció de Telecomunicacions, Enrique Domingo a Tarragona, Martín Vilarnau a Girona, i David Bernaus a Lleida, l’enginyera de telecomunicació del Servei de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, Laia Sauret i la participació de les empreses FTE Maximal i Promax, des de la perspectiva dels fabricants.

Per veure les fotografies de les Trobades feu clic aquí.

Han destacat les inquietuds sobre les afectacions en els canvis de canals en el cas de les emissores privades, com quedaven els canals del multiplexor EDC i aspectes generals sobre les subvencions.

Un aspecte a assenyalar és que durant aquests dies la Secretaria de Estado para el Avance Digital (SEAD) va publicar el calendari de la Fase 1 de les emissions en simulcast.

Teniu a la vostra disposició les imatges de la presentació utilitzades durant la trobada, el calendari de la Fase1 de les emissions en simulcast  i  una guia-resum sobre la implantació del segon dividend digital, que s’anirà actualitzant al llarg del temps a (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió).

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram