Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Acreditació de competències professionals 2018-2019

Moltes persones han adquirit competències professionals en el seu lloc de treball, mitjançant l’experiència professional o formació no oficial, però no disposen de cap acreditació oficial.

Si vols saber com obtenir l’acreditació oficial de les competències professionals adquirides al llarg de la teva vida laboral vine a la jornada que organitzem.

T’esperem a la jornada que organitza Feceminte juntament amb l’Escola del Treball per informar-te de tot el procés d’assessorament, avaluació i acreditació, així com per ajudar-te a resoldre tots els teus dubtes.

  • Dimecres 19 de setembre · de 17.30 a 19.30 hores · Carrer Viladomat, 174 · Sala 172 · Edifici Pimec
  • Dijous 27 de setembre · de 17.30 a 19.30 hores · Carrer Viladomat, 174 · Sala 172 · Edifici Pimec
  • Dimecres 14 de novembre · de 17.00 a 19.00 hores · Carrer Viladomat, 174 · Sala 172 · Edifici Pimec

 

Convocatòria publicada:

La preinscripció d’aspirants a obtenir plaça per participar en el procés d’avaluació i acreditació s’inicia el 13/9 i finalitza el 30/9.

Les qualificacions professionals per al nostre àmbit professional són les d’instal·lacions elèctriques i automàtiques. 220 places adreçades a persones en el camp de les instal·lacions de telecomunicacions, instal·lacions elèctriques de baixa tensió i solars fotovoltaiques.

*Cal tenir en compte que l’acreditació permet l’obtenció de part d’un títol oficial o d’un certificat de professionalitat que en alguns casos és requisit per exercir determinades professions regulades, com per exemple ser el professional competent en el Registre d’instal·ladors de Telecomunicacions per al tipus A i B.

Trobareu tota la informació d’aquesta convocatòria a: acreditat.gencat

Els instituts designats per a la convocatòria 2018 – 2019 en l’àmbit professional d’instal·lacions elèctriques i automàtiques són:

Barcelona: Institut Escola del Treball

Tarragona: Institut Pere Martell 

 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram