Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

La Mútua dels Enginyers nova entitat col·laboradora de Feceminte

El passat 11 de maig, es va formalitzar l’acord com a entitat col·laboradora de La Mútua dels Enginyers amb Feceminte. L’objectiu d’aquest acord és incrementar el ventall d’avantatges per als associats, afegint la personalització dels serveis asseguradors, les cobertures de risc industrials i l’assessorament financer especialitzat que proporciona La Mútua dels Enginyers.

La mutualitat treballarà per a proporcionar un major ventall d’avantatges als associats. És per això que, a més d’oferir els seus serveis asseguradors i d’assessorament, publicarà contingut divulgatiu en els canals de la federació per a enriquir d’informació i coneixement als associats.

El Grup La Mútua dels Enginyers compta amb més de 60 anys d’experiència en el sector assegurador i d’estalvi. Proporciona un servei integral a particulars, empreses, associacions i col·lectius tècnics, tant d’enginyeria com d’altres disciplines. Està integrat per la Mutualitat dels Enginyers MPS; la corredoria d’assegurances, Serpreco SA; l’agència de subscripció, Crouco SL; l’empresa d’assessorament financer, Mutuavalors EAF, l’acceleradora de startups, Accel&Grow SL, Variant Work consulting Agency, S.L. i la corredoria d’assegurances Calçat, Ariet i Associats, SL.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram