Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

L’Assemblea de Feceminte destaca l’activitat institucional

L’Assemblea General Ordinària de Feceminte, celebrada el 24 de febrer, va aprovar per unanimitat el tancament econòmic del 2021 i el pressupost presentat per al 2022, així com la gestió i els plantejaments de la junta directiva.

Joan Bramon, president de la institució, durant la benvinguda destacà que, malgrat la incertesa econòmica i social, per la Covid i ara, per la guerra d’Ucraïna i la fluixa activitat en jornades i actes, Feceminte ha assolit una major presència institucional a Catalunya i a l’Estat. El sector continua representant un servei imprescindible per al desenvolupament personal, social i econòmic i s’ha convertit en accelerador de la transformació digital.  D’altra banda, va posar en relleu l’esforç de la Federació en millorar la comunicació i la informació, segmentant els diferents continguts segons interessos.

Guillermo Canal, director gerent de Feceminte, en el repàs de les activitats més rellevant del 2021, ressaltà la segmentació de la comunicació per correu electrònic mitjançant etiquetes; la millora de la interrelació entre totes les empreses que formen part de Feceminte amb webinars, trobades, contactes directes…, i la de la visibilitat dels col·laboradors per millorar el nombre d’impactes de la marca. Així mateix, va anunciar, la celebració del nou DMTforum 2022, presencial, el 19 de maig a l’espai Can Tiana de la seu de la CMNC a Barcelona.

Accedeix a la presentació de l’Assemblea (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió)

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram