Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

L’IOTSWC18 dóna suport a la celebració dels 50 anys de Feceminte durant el DMT2018

L’IOTSWC18 s’uneix a la celebració dels 50 anys de Feceminte oferint 5 passis complets al Congrés (1195 € cadascú), i un passi gratuït per la zona expositiva de l’IOTSWC18 (per valor de 60 €) a tots els assistents al DMT2018, el pròxim 16 de maig.

L’IoT Solutions World Congress se celebrarà del 16 al 18 d’octubre de 2018 a Barcelona. Representa la trobada mundial de solucions IoT, el Congrés on succeeix la transformació digital real. Un esdeveniment únic dedicat a unir empreses i proveïdors de la indústria de qualsevol sector, per ajudar-los a augmentar la productivitat a través d’aquesta tecnologia disruptiva i innovadora.

L’esdeveniment s’enfoca en 7 sectors industrials: transport connectat, manufactura, energia, salut, construcció, IoT habilitant i indústria genèrica. A més, hi haurà dos esdeveniments simultanis: el Blockchain Solutions World I l’AI & Cognitive Systems Forum.

Si estàs interessat a visitar l’esdeveniment líder en el sector de l’IoT Indústrial, envia’ns un correu a info@feceminte.cat abans del 15 de maig 2018. Tindràs l’opció de participar en el sorteig d’una d’aquestes 5 entrades. Aquesta oportunitat és exclusiva pels assistents al DMT 2018.

Els premis es comunicaran de forma personalitzada la setmana del 22 de maig.

Si encara no ho has fet, confirma com més aviat millor l’assistència al formulari d’inscripció. No et perdis aquesta celebració! Consulta tota la informació del DMT2018 i el programa.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram