Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Llibre sobre la normativa de les ICT’s amb 15% dte. per a socis

 

Us presentem aquest nou llibre de José Manuel Huidobro Moya i Pedro Pastor Lozano sobre ICT, que ofereix criteris per a la  implementació d’una ICT que inclou:

  • Introducció a les tecnologies de telecomunicacions i als principis bàsics dels diferents serveis i xarxes que suporten els serveis de telecomunicació, amb especial atenció a aquells que són objecte de regulació en els escenaris d’immobles en règim de comunitat.
  • Interpretació de la reglamentació d’accés a aquests serveis de telecomunicació en immobles, per a aquells professionals relacionats amb les tecnologies de la informació i de les telecomunicacions.
  • Definicions dels aspectes bàsics de les diferents normes que integren el Reglament Regulador, l’Ordre Ministerial que desenvolupa el Projecte Tècnic i les solucions regulades per a cadascun dels serveis de telecomunicació.

A més, s’inclouen els annexes següents:

  1. Sobre els projectes de RD i OM de 2017 per a l’actualització de la normativa sobre ICT.
  2. Desenvolupament d’un exemple pràctic de com aplicar normativa sobre ICT en edificis singulars.
  3. Detall de les unitats utilitzades en l’elaboració d’un projecte tècnic

Com a soci de Fecemite, pots gaudir d’un 15% de descompte en aquest llibre així com en tot el catàleg de llibres de Creacions Copyright.

En el cas d’estar interessat has de fer-nos arribar un correu electrònic a info@feceminte.cat indicant: nom complet, dades d’enviament (i de facturació si és diferent), NIF, correu electrònic i telèfon de contacte.

La comanda s’enviarà sense despeses d’enviament i  el pagament es realitzarà per transferència al compte indicat en la factura.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram