Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Mobile Week 2019

Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) ha presentat aquest 28 de gener la Mobile Week 2019, que celebra la seva tercera edició a Barcelona i s’expandeix per Catalunya arribant a cinc noves localitzacions: Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d’Ebre.

Del 14 al 23 de febrer i de forma paral·lela als sis territoris, l’art, la ciència i la tecnologia convergiran en un espai de reflexió entorn del desenvolupament tecnològic i digital. 

Després de l’èxit de les dues primeres edicions a Barcelona, la iniciativa torna a celebrar-se una setmana abans de MWC Barcelona, amb una programació d’activitats obertes i gratuïtes sota el lema “La nostra senzilla relació amb la tecnologia” i convida la ciutadania a reflexionar sobre la repercussió que té la tecnologia en la seva vida quotidiana.

En total està previst programar 25 conferències i taules rodones, 15 tallers i presentacions, 4 projeccions de cinema o documentals, 2 programes de ràdio, 3 exposicions i 5 activitats per al públic juvenil o familiar. A més, comptaran amb 110 ponents convidats. Aquests tallers i conferències abordaran temes com la influència del mòbil i les tecnologies en la vida quotidiana, les ciutats i els territoris digitals, els reptes de la mobilitat, el talent i la formació digital, o l’impacte i les oportunitats de la transformació digital en sectors com la salut o l’economia solidària, entre altres.

Per a més informació: mobile Week

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram