Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Modificació de les ajudes en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per alguns projectes del sector

Imatge dissenyada per Freepik

Ahir, 4 de juny, es van publicar al BOE 3 Reials decrets relacionats amb la concessió d’ajudes a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, introduint alguns canvis en les condicions: terminis, destinataris, quanties, etc.

  • Reial Decret 522/2024, de 4 de juny, pel qual es modifica el Reial decret 990/2021, de 16 de novembre, relacionat amb les ajudes per a actuacions de millora de les infraestructures de telecomunicacions en edificis.
  • Reial Decret 520/2024, de 4 de juny, pel qual es modifica el Reial decret 988/2021, de 16 de novembre, relacionat amb les ajudes per a accions de reforç de la connectivitat en polígons industrials i centres logístics.
  • Reial Decret 521/2024, de 4 de juny, pel qual es modifica el Reial decret 989/2021, de 16 de novembre, relacionat amb les ajudes per al programa d’emissió de bons digitals per a col·lectius vulnerables.

A partir d’aquí, la Generalitat, així com les altres comunitats autònomes i les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla, ha de valorar la conveniència de tramitar i, si escau, publicar una nova ordre de bases i una nova convocatòria, així com les diferents possibilitats que això suposaria.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram