Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Normativa sobre nous desplegaments d’infraestructures de telecom per a fibra, 5G i SAWAP

Webinar gratuït, dijous 23 de maig a les 09:30 hores.

A inicis del 2024 van veure la llum dues normes UNE d’alta importància per al sector de les telecomunicacions, i que marcaran els pròxims desplegaments d’infraestructures de telecomunicacions, ja que donen les indicacions i característiques tècniques de com han de ser les infraestructures i xarxes que es realitzin a les noves urbanitzacions.

Les corporacions locals (Ajuntaments) estan sent informades d’aquestes normes que resolen els seus dubtes i llacunes a l’hora de regular els desplegaments i els requisits que operadors, enginyeries, empreses d’I+M o instal·ladores han de complir en el projecte d’urbanització.

A més, aquestes normes, són la 6a i 7a part d’una família de normes que regula altres aspectes necessaris en els elements urbanístics que es reflectiran en els projectes.

Per donar a conèixer des d’un punt de vista tècnic el que aquestes normes UNE 133100-6 i UNE 133100-7 suposaran per a empreses i professionals d’enginyeria, empreses de desplegaments o instal·lacions, integradors o operadors, el dijous 23 de maig a les 09:30 hores, se celebrarà un webinar gratuït amb la participació i col·laboració de l’Associació Espanyola de Normalització (UNE), el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT), l’Associació de Telecomunicacions d’Andalusia (ATELAN) i la Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions (FECEMINTE).

09: 30 h.         

09: 35 h.         

Benvinguda i obertura del webinar.

Les Normes UNE 133100-6 i UNE 133100-7 en el desplegament de l’alta connectivitat. José Antonio Jiménez Caballero, Coordinador de digitalització d’UNE.

09: 50 h.               

UNE 133100-6:2024 Infraestructures per a xarxes de telecomunicacions. Part 6: Criteris de disseny d’infraestructures de telecomunicació multioperador per a noves urbanitzacions i reurbanitzacions. Miguel Ángel Agustín Verné, membre del GT Exercici professional del COIT.

10: 05 h.             

UNE 133100-7:2024 Infraestructures per a xarxes de telecomunicacions. Part 7: Sistemes per a la instal·lació de punts d’accés sense fil per a petites àrees en mobiliari urbà públic existent a l’exterior. Marc Aznar Soler, responsable tècnic del Servei de Treballs professionals COIT.

10: 20 h.         

10: 30 h.        

Col·loqui.

Finalització webinar.

  • Per assistir és imprescindible inscripció. Places disponibles fins a esgotar disponibilitat.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram