Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Oberta la 2a convocatoria d’ajudes UNICO Banda Ampla 2022

La Secretaría de Estado de Telecomunicaciones e Infraestructuras Digitales, ha obert la 2a convocatòria d’ajudes del programa UNICO Banda Ampla, dirigides a ampliar el desplegament de les infraestructures necessàries que proporcionen cobertura de molt altes capacitats a la població.

Aquesta convocatòria d’ajudes, dotada amb un pressupost de 250 milions d’euros, permetrà estendre la xarxa de banda ampla ultraràpida, capaç de prestar serveis d’almenys 300 Mbps escalables a 1 Gbps simètriques, a llars i empreses situades principalment en zones remotes i aïllades (identificades com a blanques i grises NGA) en el territori nacional.

Els operadors de telecomunicacions degudament habilitats poden presentar les seves sol·licituds fins a les 14:00 hores del pròxim 18 de juliol per a les zones identificades com a elegibles i publicades en el portal d’ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital. Cadascuna de les zones de concurrència inclou uns objectius mínims de cobertura en unitats immobiliàries (llars i empreses). La durada dels projectes podrà estendre’s com a màxim fins al 31/12/ 2024.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram