Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Obrim la recepció de candidatures als XXI Premis CONNEXIÓ

Reconeixement a empreses, institucions o persones que s’han destacat al llarg de l’últim any per la seva contribució al desenvolupament tecnològic, empresarial o social de les telecomunicacions i les TIC en general.

Categories:


Premi Connexió a la Iniciativa Institucional
Premi a una iniciativa o projecte institucional, públic o privat, amb impacte en l’àmbit social, econòmic, tecnològic o científic relacionada amb les telecomunicacions i les TIC en general, especialment al llarg de l’últim any.

Premi Connexió al Dinamisme Empresarial
Premi a una empresa (vinculada a Feceminte) de l’àmbit les telecomunicacions i les TIC en general pel seu compromís amb la societat, trajectòria empresarial o capacitat d’innovació, especialment al llarg de l’últim any.

Premi Connexió a l’Excel·lència professional

Premi a una persona per la seva trajectòria o aportació a l’àmbit social, econòmic, tecnològic o científic relacionada amb les telecomunicacions i les TIC en general.

Bases:

  • Els premis CONNEXIÓ, atorgats per Feceminte anualment, es fan públics en la cerimònia de lliurament durant l’acte de celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, DMTforum 2022.
  • Les propostes de candidatures s’han d’integrar en alguna de les categories detallades.
  • La Comissió Assessora, anomenada per la Junta directiva de Feceminte, valora les candidatures abans de presentar-les al Jurat.
  • Els premiats en l’edició anterior no poden ser designats, ni optar a cap categoria de convocatòria en curs.
  • El jurat, format per membres de la junta directiva de Feceminte i reconeguts professionals del sector TIC i del món empresarial i institucional, estudia les diferents candidatures presentades i atorga els premis d’acord amb el resultat de la deliberació i votació dels seus membres.
  • El nom dels guanyadors es faran públics en la cerimònia de lliurament dels premis, el 19 de maig en el marc del DMTforum 2022.

Presenta la teva candidatura fins al 25 d’abril de 2022 a les 23:59 h

L’enllaç al formulari de candidatura catalàcastellà.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram