Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Felicitem el nostre soci Onivia, una de les millors empreses del sector per treballar

Onivia, soci de Feceminte i operador majorista independent i neutral, ha estat reconegut en la categoria de menys de 50 empleats com una de Les Millors Empreses per Treballar en el Rànquing Best Workplaces en Tecnologia 2024.

Great Place To Work va llançar el primer rànquing en el sector tecnològic, “sector més competitiu del mercat”, en les seves pròpies paraules, que reconeix i construeix Excel·lents Llocs de Treball. En aquesta edició de 2024, Great Place To Work® ha analitzat més de 100 companyies pertanyents al sector tecnològic, la qual cosa ha significat consultar l’opinió de més de 80.000 persones treballadores. 

Onivia ha obtingut aquest reconeixement que acredita que es tracta d’una organització amb una cultura d’alta confiança, en la qual la seva plantilla està motivada per donar el millor de si mateixa. Els resultats de l’enquesta desvetlla l’especial valoració que els seus professionals fan de la seva feina a Onivia, amb el 100% dels treballadors orgullosos del que s’ha aconseguit en aquests 4 anys i sentint que el que fan marca una diferència.

Per a José Antonio, CEO d’Onivia “Ser reconeguts com a Millor Empresa per a Treballar a Espanya en el sector tecnològic suposa un orgull en si mateix perquè la valoració ve del nostre principal actiu, que són les persones que treballem a Onivia. Aquest reconeixement a més avala la gran feina que s’està realitzant i que en paraules dels empleats, marca una diferència”.

Great Place to Work® és la firma consultora que durant més de 30 anys treballa amb empreses de tot el món per identificar, crear i mantenir cultures d’alta confiança i alt rendiment ajudant les organitzacions a convertir-se en Millors Llocs per Treballar.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram