Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Participa en la nova edició de la revista Telecomunicaciones!

Ja estem treballant en una nova edició de la Revista Telecomunicaciones, creada per Feceminte l’any 1985. Aquest número, el 160, està orientat a presentar una perspectiva dels reptes i tendències del sector amb la mirada posada en el 2023.  

La revista és anual i es publica cada mes de novembre íntegrament en castellà. De la versió en paper, uns 500 exemplars es distribueixen directament a directius d’empreses, institucions i organitzacions relacionades amb el sector i la versió digital arriba a més de 2.000 contactes.

Aquesta és una publicació oberta a la participació dels membres de Feceminte, que poden col·laborar, sense cost, amb un article d’opinió o divulgatiu amb informació, coneixements o experiències, però en cap cas notes de premsa o publireportatges. Abans de ser publicats, tots els articles són revisats i valorats pel comitè de redacció de la revista.

Els articles han de tenir els següents requisits:

  • 950 paraules si són dues pàgines o 450 paraules si és una sola pàgina.
  • Proporcionar imatges que acompanyin el text (la revista és en color).
  • En castellà.
  • Foto, nom i càrrec de l’autor.
  • Data límit para lliurar l’article: dissabte 1 d’octubre.

D’altra banda, també és important contemplar la possibilitat d’inserir publicitat, ja que el target de la revista és molt concret i directe, essent la percepció de qualitat molt elevada. Reviseu les tarifes generals de publicitat en català o en castellà perquè pugueu valorar-ho i recordeu que els membres Feceminte disposen de descomptes especials.

Per a més informació contacteu amb Feceminte, info@feceminte.cat, o directament amb Olga Vela a ovela@feceminte.cat.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram