Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Participativa trobada online per analitzar la convocatòria del programa UNICO-Edificis 2024

El passat 27 de juny, els socis de Feceminte van tenir l’oportunitat de revisar els detalls de la nova convocatòria del Programa UNICO-Edificis, publicada en el Reial decret 522/2024. La trobada va comptar amb la participació de Cristina Campillo, subdirectora d’Infraestructures Digitals i Comunicacions Electròniques de la Generalitat de Catalunya, i Laia Sauret, coordinadora del programa de la Generalitat.

Aquesta sessió es va produir abans de la publicació de les bases reguladores per part de la Generalitat, fet que va permetre als assistents plantejar obertament els seus dubtes i comentar les dificultats que es van presentar en la convocatòria anterior.

Els aspectes més rellevants d’aquesta convocatòria de 2024, respecte a la de l’any anterior, es concreten en:

  • Intensitat de l’ajuda. En aquesta nova convocatòria, l’ajuda arriba al 100% del projecte, incloent-hi l’IVA. Això significa que els beneficiaris poden sol·licitar fins al 100% de finançament per a les seves actuacions.
  • Beneficiaris de l’ajuda. A més de les comunitats de propietaris d’edificis, les entitats públiques i locals també poden beneficiar-se d’aquesta convocatòria.
  • Increment de l’ajuda per a beneficiaris anteriors. Els beneficiaris de la convocatòria anterior poden sol·licitar l’increment de l’ajuda fins al 100%.

UNICO-Edificis és una línia d’ajuts amb fons europeus inclosa al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Aquests ajuts permeten fer actuacions de millora en les infraestructures de telecomunicacions per a la radiodifusió sonora, televisió digital i banda ampla ultraràpida, en edificis o conjunts d’edificacions ubicats a Catalunya i construïts abans de l’1 de gener de l’any 2000.

Us animem a revisar la breu presentació de la Generalitat sobre aquesta convocatòria i a ampliar la informació a la pàgina web publicada per la Generalitat.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram