Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Portal de registre del projecte WIFI4EU: Wifi gratuït a espais públics

La Comissió Europea ha posat en marxa el portal web del projecte WiFi4EU, una iniciativa que permetrà als Ajuntaments disposar de punts d’accés wifi gratuït en espais com a parcs, places, edificis públics, biblioteques i centres de salut.

El projecte WiFi4EU ofereix bons per valor de 15.000 € perquè els municipis instal·lin punts d’accés wifi en els seus espais públics. Els bons cobriran els costos de material i d’instal·lació dels punts d’accés wifi. Els beneficiaris es comprometen a pagar la connexió (subscripció a internet) i el manteniment de l’equip per a oferir connectivitat wifi gratuïta i d’alta qualitat durant almenys tres anys.

Des d’ahir, els municipis de tota Europa estan convidats a inscriure’s i facilitar les seves dades amb vista a la primera convocatòria de presentació de projectes que es realitzarà a mitjans de maig, i optar així, a la possibilitat de beneficiar-se del finançament de la UE.

Poden inscriure’s municipis i empreses instal·ladores de wifi (indicant les zones en les quals poden oferir els seus serveis.)

La llista de les empreses instal·ladores inscrites es publicarà en internet per informar als municipis sobre els possibles proveïdors en la seva zona.

Per a més informació i inscripcions clica aquí

 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram