Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Acompanyament

 

Des de Feceminte escoltem a les empreses associades per entendre les seves necessitats i inquietuds i, així, poder oferir l’assessorament adequat en tots aquells aspectes que puguin facilitar el creixement i l’impuls del seu negoci. La nostra voluntat és estar a disposició dels nostres associats per tractar de forma personalitzada qualsevol aspecte administratiu, tècnic o empresarial relacionat amb la seva activitat i contribuir de manera efectiva a la resolució.

La resolució efectiva de la diversitat de consultes a tractar requereix de professionals especialistes en diferents temàtiques. Per aquest motiu, hem constituït una xarxa de col·laboradors formada per empreses i professionals, que no entren en competència amb la instal·lació i integració de telecomunicacions. En aquest sentit, entenem l’assessorament també com una eina per complementar els coneixements que ajuden a les empreses a desenvolupar la seva activitat.

L’assistència prestada per la xarxa especialitzada de col·laboradors inclou una primera consulta sense cost i, en cas de requerir d’un servei addicional complementari, s’aplicarà un preu sensiblement inferior al del públic en general.

Per a qualsevol consulta o informació no dubtis en contactar amb nosaltres.

 

REGISTRE D’INSTAL·LADORS DE TELECOMUNICACIONS · ICT · REA · LOPD · XARXES DE DADES

PROPIETAT INTEL·LECTUAL · PROTECCIÓ DE DADES ·  ELECTRÓNICA DE XARXA · SERVEIS ON LINE

INCIDÈNCIES TDT · FISCAL · LABORAL · CONTABLE · MERCANTIL · LEGISLACIÓ APLICABLE

 INTRUSISME PROFESSIONAL · AJUDES I SUBVENCIONS · PREVENCIÓ DE RISCOS