Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Beneficis

Els Associats  i les entitats Soci Col·laboradores poden beneficiar-se de descomptes i condicions especials gràcies als acords de col·laboració directes de Feceminte amb entitats de diversa índole, com per exemple:

  • En assegurances, entre altres, una pòlissa de responsabilitat civil amb cobertura de 300.506,05 € per sinistre, i responen a les especificacions de l’article 14 del Real Decreto 401/ 2003 de 4 d’abril de l’article 3.4 del Decret 360/1999 de 27 de desembre, amb la indicació expressa en el certificat emès per la companyia.
  • En prevenció de riscos laborals, amb descomptes especials amb entitats especialitzades acreditades per l’Autoritat Laboral com a servei de prevenció aliè en unes condicions particularment competitives.
  • En la posada al dia de l’empresa en relació a la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i la legalització d’instal·lacions de CCTV amb condicions especials.
  • En serveis bancaris amb diferents entitats que ofereixen  avantatges generals i solucions a mida segons les necessitats de les empreses i els autònoms.

En aquesta línia, com Feceminte és soci corporatiu d’altres institucions, els associats també gaudeixen de tots els avantatges, descomptes i serveis a preu de soci d’entitats com Pimec i Secartys.

D’altra banda, la presència institucional i el contacte continuo amb altres entitats facilita oferir als associats condicions especials per accedir a exposicions i congressos o per a l’adquisició de determinats productes i serveis.

De tots aquests beneficis  i condicions especials, mantenim una informació actualitzada i puntual a través de l’apartat Actualitat de la web  i el correu electrònic.

Per a més informació o dubtes, contacteu directament amb nosaltres.