Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Informació

 

Des de Feceminte treballem per mantenir-nos al corrent de l’actualitat del sector, l’empresa i la tecnologia per poder seleccionar i traslladar la informació rellevant a les empreses associades per al desenvolupament de la seva activitat.

L’objectiu no és oferir un diari de notícies o una agenda de l’activitat del sector, donat que ja existeixen molts mitjans de comunicació que es dediquen professionalment a proporcionar aquesta informació. En aquest sentit, Feceminte manté un acord de col·laboració amb Tecnonews, una de les publicacions que recull el dia a dia del sector tant des del punt de vista tècnic com econòmic.

Tota la informació que considerem rellevant per als nostres associats es publica regularment en l’apartat Actualitat de la nostra web i també, s’envia de manera resumida a través de butlletins electrònics. Per rebre informació puntual de les novetats que es publiquen només heu d’afegir el vostre correu a Segueix-nos.

Tota aquesta informació del dia a dia recollida en l’apartat Actualitat es complementa amb de la nostra revista Telecomunicaciones, que editem en paper des del 1985 en castellà, i des de 2017 orientada a fer una mirada al futur, amb continguts que tracten d’estratègies empresarials de les entitats del sector, de tecnologies en creixement i de negocis incipients. La revista també es pot consultar en format digital a partir del número 118 a la nostra hemeroteca.