Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Representació

Feceminte actua com a instrument de representació davant organismes oficials i altres entitats, vetllant especialment pels interessos comuns de tots els seus associats i pel bon funcionament del sector, en general. Aquesta funció, també comporta la responsabilitat de manifestar la disconformitat davant de tots aquells aspectes que puguin afectar la garantia i la qualitat dels serveis que s’ofereixen a la societat en general.

La representació, gestió, defensa i promoció dels interessos dels associats implica una presència constant en comissions, taules i organismes tant de les administracions públiques com d’altres agents del sector o socials. Per aquesta raó, Feceminte sempre s’esforça per estar presents en tots aquells àmbits que poden influir en les condicions de servei del col·lectiu.

La col·laboració amb els diferents agents del sector al llarg del temps ha permès poder influir en la normativa, disposar d’informació privilegiada, defensar la professionalitat i la legalitat en el desenvolupament de les activitats empresarials relacionades amb les telecomunicacions o lluitar contra l’intrusisme professional, entre d’altres.

PIMEC · SECARTYS · FECOTEL · AMETIC · CELLNEX TELECOM · TELECOS.CAT · TECNONEWS · GRAUSTIC 

COMISIÓN NACIONAL DE MERCADOS Y COMPETENCIA · IOT SMART WORLD CONGRESS · ASLAN · JACC 

SMART CITY EXPO · SECRETARIA DE TELECOMUNICACIONS, CIBERSEGURETAT I SOCIETAT DIGITAL