Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Un any més col·laborem amb l’Smart City Expo World Congress

Feceminte torna a participar com a Collaborating Organization de l’Smart City Expo World Congress 2024, que aquest any se celebrarà del 5 al 7 de novembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

L’SCEWC se celebra a Barcelona des del 2011 i és l’esdeveniment internacional de referència per a les ciutats i la innovació urbana. Un punt de trobada clau d’experts i líders de les ciutats, empreses, centres de recerca i organitzacions internacionals, per revisar temes complexos que es troben en l’entorn més pròxim d’una nova ciutat i model de societat: mobilitat, connectivitat, igualtat, seguretat.

El focus de l’esdeveniment d’enguany se centrarà en set temes principals que aborden els problemes més urgents amb què s’enfronten les ciutats: tecnologies habilitadores, energia i medi ambient, mobilitat, governança i economia, vida i inclusió, infraestructura i construcció.

Com a membres de Feceminte disposeu d’invitacions Visitor Pass per accedir a la zona expo de l’Smart City Expo World Congress, Tomorrow.Mobility, Tomorrow.Building and Tomorrow.BlueEconomy World Congress, així com d’un 25% de descompte en la resta de passis.

Pots demanar el Visitor Pass gratuït o el codi del descompte del 25% per correu electrònic a info@feceminte.cat, indicant a l’assumpte “SCEWC 2024“.

Les invitacions s’atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram