Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Webinar: Camps electromagnètics (5G, TV, wifi…) i salut

Gealia, empresa sòcia de Feceminte, en col·laboració amb Wavecontrol, ens traslladen els seus coneixements i experiència sobre el monitoratge de camps electromagnètics, tant per a baixes freqüències (línies d’alta tensió…), com per a radiofreqüències (ràdio, televisió, telefonia mòbil…), com a mesura eficaç per a garantir la seguretat de treballadors i públic en general.

Aquest webinar tècnic està orientat a què els professionals de les empreses de telecomunicacions coneguin els aspectes bàsics d’una temàtica important en el desplegament i ús de tecnologies ràdio, com és el 5G, que seran la base tecnològica en les quals es recolzaran moltes solucions i serveis a oferir.

Convocatòria: dimarts 1 de juny a les 15.30 hores.

Contingut:

  • Possibles focus de generació de camps electromagnètics
  • Legislació aplicable:
  1. Reial decret 1066/2001 sobre condicions de protecció del domini públic radioelèctric, restriccions a les emissions radioelèctriques, emissions 5G i mesures de protecció sanitària enfront d’emissions radioelèctriques”.
  2. Directiva europea 2013/35/EU sobre camps electromagnètics i seguretat laboral estableix els requisits mínims de salut i seguretat relatius a l’exposició dels treballadors als riscos derivats de l’exposició a camps electromagnètics.
  3. Reial decret 299/2016 sobre la protecció de la salut i la seguretat dels treballadors contra els riscos relacionats amb l’exposició a camps electromagnètics.
  • Dispositius per a monitorar i certificar el compliment de la legislació.

Ponents:

  • Eva Mª Morales Cachinero, Direcció General i Tècnica de Gealia.
  • Rosa Gasch, International Sales Manager de Wavecontrol.

Inscripción:

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram