Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

XXIV Jornades del Cable i la Banda ampla a Catalunya

Els pròxims 9 i 10 d’abril se celebraran les XXIV Jornades del Cable i la banda ampla a Catalunya.

Com cada any,  Feceminte participarà el dimecres 10 a les 12:15h., a la taula rodona ¿És adient la competència en el mercat comunicatiu català?

Moderador-ponent: Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón, director del CECABLE. Ponents: David Ferrer i Canosa, coordinador general de projectes de la Secretaria de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya; Guillermo Canal, director gerent de Feceminte; Eusebi Gómez Ballesteros, secretari tècnic del COETTC; Jordi López Benasat, membre de la Junta Directiva d’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat); Daniel Ollé, subdirector de la Subdirecció Tècnica de les Comunicacions Electròniques de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC);Carles Viladecans, director comercial de Xarxa Oberta de Catalunya (XOC)

Els socis de Feceminte, tindran accés gratuït a les jornades, enviant un correu electrònic a: info@feceminte.cat (fent constar el nom, cognom, DNI, telèfon i empresa)

Formulari d’inscripció no socis: clic aquí 
*Places limitades · Preu: 30€ · 
cecable@ilimit.com

Per a més informació, agenda dimarts 9 i agenda dimecres 10.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram