Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

XXV Jornades del Cable i la banda ampla a Catalunya

El 7 de juny se celebraran les XXV Jornades del Cable i la banda ampla a Catalunya, a l’Auditori Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Pots veure aquí la informació i el programa.

El creixement de l’oferta audiovisual interactiva, encapçalat pel HbbTV (Hybrid broadcast broadband Television), i la necessitat de banda ampla centraran els continguts de les Jornades que es duran a terme de manera presencial i virtual.

Com cada any,  Feceminte participarà el dilluns 7 a les 13:00h., a la taula rodona  Quins serveis poden dinamitzar el mercat telecomunicatiu català?

Moderador-ponent: Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón, director del CECABLE. Ponents: Carles David Ferrer i Canosa, coordinador general de projectes de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya; Agustí Argelich Casals, membre del COETTC, consultor i membre de Society of Communications Technology Consultants i del think tankIntelligent Community Forum; Jordi López Benasat, vocal de Tecnologia i Societat de la Junta d’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat); Diego Otero, subdirector d’Anàlisi de Mercats de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC); Antonio Vidal, president d’AOTEC; Xavier Edo, vicepresident de Feceminte i presidente de la comissió d’operadors

Els socis de Feceminte, tindran accés gratuït a les jornades, enviant un correu electrònic a: info@feceminte.cat (fent constar el nom, cognom, DNI, telèfon i empresa).

Inscripcions de no socis a través del formulari amb un preu de 30€, places limitades (cecable@ilimit.com).

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram