Federació Catalana d'Empreses Instal·ladores i Integradores de Telecomunicacions

Presentació

Els premis CONNEXIÓ s’atorguen anualment, des de l’any 2000, durant la celebració de Feceminte del Dia Mundial de les Telecomunicacions* (DMT), a empreses, entitats i persones que s’han destacat per la seva contribució al desenvolupament tecnològic, empresarial o social de les telecomunicacions i les TIC en general.

Es van atorgar per primera vegada el 26 de maig de l’any 2000 en el marc de cloenda del Congrés Europeu “BCN Meeting Connection” i de la commemoració del Dia Mundial de les Telecomunicacions.

Amb aquests premis Feceminte aposta per l’impuls de la qualitat i l’excel·lència, en un sector que avança vertiginosament i en el que cada vegada és més important mantenir unes quotes molt altes de professionalitat, d’innovació i de tracte humà.

 

*Des de 1968, la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT) el 17 de maig de cada any commemora l’aniversari de la signatura del primer Conveni Telegràfic Internacional i l’establiment de la Unió Internacional de Telecomunicacions com a Dia Mundial de les Telecomunicacions i al novembre de 2006 va decidir convertir aquesta celebració en el Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació (la UIT és l’organisme especialitzat de les Nacions Unides encarregat de regular les telecomunicacions, a nivell internacional, entre les diferents administracions i empreses operadores).

Bases

Els premis CONNEXIÓ, atorgats per Feceminte anualment, es fan públics en la cerimònia de lliurament durant l’acte de celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions.

Les propostes de candidatures han de ser presentades o avalades exclusivament pels socis de Feceminte i s’han d’integrar en alguna de les categoríes detallades.

La Comissió Assessora, anomenada per la Junta directiva de Feceminte, valora les candidatures abans de presentar-les al Jurat.

El jurat, format per membres de la junta directiva de Feceminte i reconeguts professionals del sector TIC i del món empresarial i institucional, estudia les diferents candidatures presentades i atorga els premis d’acord al resultat de la deliberació i votació dels seus membres.

Els premiats en l’edició anterior no poden ser designats, ni optar a cap categoria de convocatòria en curs.

Categories de la XIX edició dels premis

Premi CONNEXIÓ al dinamisme empresarial

Premi a un associat pel seu compromís, trajectòria i/o dinamisme al llarg de l’últim any.

Premi CONNEXIÓ a la qualitat de servei

Premi a una institució o empresa del sector per la seva capacitat de donar resposta a les necessitats i expectatives dels seus clients.

Premi CONNEXIÓ a la tasca de comunicació i divulgació

Premi a una persona o entitat, per haver estat capaç de transmetre amb qualitat i passió l’impacte de les telecomunicacions i tecnologia a la societat, especialment al llarg d’aquest últim any.

Premi CONNEXIÓ a la iniciativa institucional

Premi a una institució pública o privada, destacada en l’impuls tecnològic, econòmic o social, relacionada amb les telecomunicacions i les TIC en general, especialment durant l’últim any.

Premi CONNEXIÓ a la iniciativa empresarial

Premi a una persona o empresa, en l’àmbit tecnològic, econòmic o social, relacionat amb les telecomunicacions i les TIC en general, especialment al llarg de l’últim any.

Jurat de la XIX edició dels premis

President:

Román Lantarón, president de Feceminte

Secretari:

Joan Bramon, secretari de Feceminte

Membres:

Jordi del Río, director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya

Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya

Cristóbal Parra, cap provincial de la Dirección General de Telecomunicaciones y Tecnologías de la Información del Ministerio de Energía, Turismo y Agenda Digital

Pedro Linares, president de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (TELECOS.cat)

Daniel Pujol, president de l’Associació d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (GrausTIC)

Salvador Guillermo, director d’Estudis Econòmics i Fiscals de Foment del Treball Nacional

Ramon Vila, conseller Pyme-Mediación – Soci Honorari de PIMEC

Carles Martín, director de Tecnonews i professor de la Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Manuel Moralejo, degà delegat del COETC (Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació a Catalunya)

Juan Antonio Rivera, assessor tecnològic de Feceminte i coordinador de Fecotel

Gemma Domènech, assessora en regulació de les TIC del CTTI de la Generalitat de Catalunya

Lara Alonso, gerent del Projecte Barcelona Institute of Technology La Salle de La Salle Campus Barcelona

 

Premiats

 

XVIII Edició – 2017

Premi a una empresa associada  pel seu compromís, la seva qualitat empresarial, trajectòria i/o dinamisme al llarg de l’últim any:  SELIGRAT-ANTHEL, S.L.

Premi a una entitat Soci Col·laboradora de Feceminte, per la seva capacitat innovadora i/o qualitat en el servei als seus clients al llarg de l’últim any: PROMAX ELECTRONICA, S.L.

Premi a la tasca de comunicació i divulgació, a una persona o entitat, per haver estat capaç de transmetre amb qualitat i passió l’impacte de les telecomunicacions i tecnologia a la societat, especialment aquest últim any: BarcelonaDOT

Premi a la iniciativa institucional, pública o privada, destacada en l’impuls tecnològic, econòmic o social, relacionada amb les telecomunicacions i les TIC en general, especialment durant l’últim any: DOMOTYS

Premi al dinamisme empresarial, a una persona o entitat, en el àmbit tecnològic, econòmic o social, relacionat amb les telecomunicacions i les TIC en general, especialment al llarg de l’últim any: REDISLOGAR, S.A.

Reconeixement al sr.  Ferran Amago pel valor de la seva tasca i entusiasme demostrat com a president i degà dels Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya al llarg de 23 anys.

 

XVII Edició – 2016

Premi a una empresa instal·ladora per la seva activitat en el sector de les telecomunicacions: ILUCTRON, S.L.U

Premi a una entitat Soci Col·laboradora pel seu dinamisme, flexibilitat i innovació en vers els seus clients i el seu àmbit d’actuació: BTicino – Grupo Legrand

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: Programa de televisió Generació Digital

Premi a una iniciativa en l’àmbit de les tecnologies de la informació i comunicació: CENTAC Centro Nacional de Tecnologías de la Acesibilidad

Premi a una persona o una entitat per la seva activitat destacada per l’impuls de les telecomunicacions i les TIC: URBIOTICA, S.A.

 

 XVI Edició – 2015

Premi a una empresa instal·ladora per la seva activitat en el sector de les telecomunicacions: LAYSO ELECTRONIC, S.A.

Premi a una entitat Soci Col·laboradora pel seu dinamisme, flexibilitat i innovació en vers els seus clients i el seu àmbit d’actuació: UNEX APARELLAJE ELÉCTRICO

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: Programa 8 AL DIA de 8TV

Premi a una iniciativa en l’àmbit de les tecnologies de la informació i comunicació: Proyecto SIMON de ALCAD

Premi a una persona o una entitat per la seva activitat destacada per l’impuls de les telecomunicacions i les TIC: LA SALLE CAMPUS BARCELONA

Reconeixement a la revista Telecomunicaciones de Feceminte per l’extraordinària tasca realitzada en l’àmbit de les telecomunicacions al llarg d’aquests 30 anys de trajectòria.

 

XV Edició – 2014

Premi a una empresa instal·ladora per la seva activitat en el sector de les telecomunicacions: Tecnocolor T.T. Telecomunicacions, S.L.

Premi a una entitat Soci Col·laboradora pel seu dinamisme, flexibilitat i innovació en vers els seus clients i el seu àmbit d’actuació: Schneider Electric

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: BPS Bussines Publications Spain, S.L.

Premi a una persona o una entitat per la seva excel·lència professional: Vicenç Gasulla Casanovas.

Premi a una iniciativa en l’àmbit de les tecnologies de la informació i comunicació: Mier Comunicaciones.

Reconeixement a D. Manuel Moralejo, ex Director Zona Catalunya Balears de Retevisión: En reconeixement i agraïment per la seva extraordinària labor i l’entusiasme dedicat al sector de les Telecomunicacions al llarg de la seva trajectòria professional

 

XIV Edició – 2013

Premi a una empresa instal·ladora per la seva trajectòria i esforç empresarial en el sector de les telecomunicacions: Lluís Menescal, fundador i gerent de Becano Instal·lacions, S.L.

Premi a una entitat Soci Col·laboradora pel seu dinamisme, flexibilitat i innovació envers els seus clients i el seu àmbit d’actuació: Raúl Aledo, CEO de Aire Networks.

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: Anna Cristeto (per PORTALTIC), delegada de Europa Press de Catalunya

Premi a una persona o una entitat per la seva excel·lència professional: Pere Vila i Fumás, director de Planificación e Innovación Tecnológica de RTVE.

Premi a una iniciativa en l’àmbit de les tecnologies de la informació i comunicació: Ricard Faura, cap de Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya

 

XIII Edició – 2012

Premi a una empresa instal·ladora per la seva trajectòria i esforç empresarial en el sector de les telecomunicacions:

Tarragona: AUBANELL REPARACIONS, S.L. Lleida: ELECTRÒNICA MAXIM MIRANDA, S.L. Girona: PRISCO ELECTRÓNICA, S.L. Barcelona: ASTRO ANTENAS

Premi a una entitat Sòcio Col·laboradora pel seu dinamisme en el camp de la innovació i el suport a la empresa instal·ladora professional: GOLMAR SISTEMAS DE COMUNICACIÓN, S.A.

Premi a una entitat o mitjà de comunicació per la divulgació de coneixement en l’àmbit de les noves tecnologies i les TIC: CECABLE (CENTRE D’ESTUDIS SOBRE EL CABLE)

Premi a l’activitat institucional més destacada pel seu impuls a l’economia en favor de la societat de la informació: SMART CITY CAMPUS – AJUNTAMENT DE BARCELONA

Premi a una iniciativa en l’àmbit de la formació que contribueixi a millorar la competitivitat de les empreses professionals: BARCELONA ACTIVA

 

XII Edició – 2011

Premi a una empresa instal·ladora per la seva activitat en el sector de les telecomunicacions: DECIBEL TELECOMUNICACION, S.L.

Premi a una empresa Sòcio Col·laboradora pel seu dinamisme en el camp de la innovació: WISI COMUNICACIÓN, S.A.

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: TECNO-ESFERA (CADENA SER)

Premi a l’activitat institucional més destacada: AMETIC

Premi a un desenvolupament tecnològic en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació: FLUKE NETWORKS

 

XI Edició – 2010

Premi a una empresa instal·ladora per la seva activitat en el sector de les telecomunicacions: RADIO WATT

Premi a una empresa Sòcio Col.laboradora pel seu dinamisme en el camp de la innovació: CIRPROTEC

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: RAC1

Premi a l’activitat institucional més destacada: PLA CATALUNYA CONNECTA DE LA SECRETARIA DE TELECOMUNICACIONS I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Premi a un desenvolupament tecnològic en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació: CISCO SYSTEMS

 

X Edició – 2009

Premi a una empresa instal·ladora per l’actividad en el sector de les telecomunicacions: TELELUX

Premi a una empresa Sòcio Col·laboradora pel dinamisme en el camp de la innovació: JUNG ELECTROIBÉRICA

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: TELEVISIÓ DE CATALUNYA

Premi a l’actividad institucional més destacada: Direcció General d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

Premi a un desenvolupament tecnològic en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació: PRISMIAM

 

IX Edició – 2008

Premi a una empresa instal·ladora per les millores aportades a la seva estructura empresarial: 9 TÈCNIC BLANES

Premi a una empresa Sòcio Col·laboradora pel suport a l’empresa instal·ladora: FERMAX

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: GRUPO GODÓ (8tv, RAC1, La Vanguardia)

Premi a l’activitat institucional més destacada: Directora General de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisuals de la Generalitat de Catalunya

Premi a un desenvolupament tecnològic en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació: ALLIED TELESYS

 

VIII Edició – 2007

Premi a una empresa instal·ladora per les millores aportades a la seva estructura empresarial: ELECTRÓNICA JOAN

Premi a una empresa Sòcio Col·laboradora pel seu suport a l’empresa instal·ladora: MUTUA INTERCOMARCAL

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: CASADOMO.COM

Premi a l’activitat institucional més destacada: Comissió Multisectorial de la Llar Digital

Premi a un desenvolupament tecnològic en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació: Dilartec Resort

 

VII Edició – 2006

Premi a una empresa instal·ladora per les millores aportades a la seva estructura empresarial: Telecomunicaciones SMM

Premi a una empresa Sòcio Col·laboradora per la qualitat del seu servei: FAGOR ELECTRÓNICA

Premi a un mitjà de comunicació per difondre l’activitat de l’empresa instal·ladora: CINTO NIQUI, director i presentador del programa L’Altra Ràdio de Ràdio 4

Premi a una entitat per la seva destacada activitat en l’impuls al desenvolupament de la Televisió Digital Terrestre: ABERTIS TELECOM

Premi a un avanç tecnològic per la seva contribució al desenvolupament de nous serveis dins de les instal·lacions de tipus B: AVAYA

 

VI Edició – 2005

Premi a una empresa instal.ladora per les millores aportades a la seva estructura empresarial: INSTAL·LACIONS CONDAL

Premi a una empresa Sòcio Col.laboradora per la qualitat del seu servei: FTE Maximal

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió de l’activitat de l’empresa instal.ladora: LA MALLA RÀDIO, de COM Ràdio

Premi a l’activitat institucional més destacada: CTTI, Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya

Premi a un avenç tecnològic: PROMAX

 

V Edició – 2004

Premi a una empresa instal.ladora per les millores aportades a la seva estructura empresarial: DINESTAR, S.L.

Premi a una empresa Sòcio Col.laboradora per la qualitat del seu servei: TELEVES

Premi a un mitjà de comunicació per difondre l’activitat de l’empresa instal.ladora: I-NOTÍCIES / CATALUNYA CONSTRUÏX d’El Periódico

Premi a l’activitat institucional més destacada: CAC – Consell de l’Audiovisual de Catalunya

Premi a un avanç tecnològic: IBERBANDA

 

IV Edició – 2003

Premi a la millor iniciativa institucional: Direcció General de Mitjans Audiovisuals de la Generalitat de Catalunya per la creació del Fòrum de la TDT

Premi a un avenç tecnològic: Internet per satèl.lit: ARAMISKA

Premi a un mitjà de comunicació per la difusió de l’activitat de l’empresa instal·ladora: SATÉLITE INFOS

Premi a una empresa instal.ladora per les millores aportades a la seva estructura empresarial: TELEVÍDEO TERRASSA

Premi a una empresa Sòcio Col.laboradora la qualitat del seu servei: IKUSI

 

III Edició – 2002

Premi a un avenç tecnològic, per la seva contribució al desenvolupament i aplicació de nous serveis en TDT: TELEVISIÓ DE CATALUNYA

Premi a una entitat financera per donar suport al professional de Feceminte: LA CAIXA

Premi a un mitjà de comunicació empresarial per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions: EXPANSIÓN – Grup Recoletos

Premi a una empresa instal.ladora per les millores aportades a la seva estructura empresarial: SIAN ELECTRONICA, S.L.

Premi a una empresa Sòcio Col.laboradora per la qualitat del seu servei: ALCAD

 

II Edició – 2001

Premi a una empresa instal.ladora per les millores aportadas a la seva estructura empresarial. Premi Honorífic: ÁNGEL SEMENTÉ

Premi a una institució universitària per la seva col.laboració amb Feceminte en la formació de les empreses instal.ladores: LA SALLE ENGINYERIA I ARQUITECTURA

Premi a un medi de comunicació per la seva col.laboració amb les empreses instal.ladores associades: CITY TV

Premi a la iniciativa més destacable en el sector de las telecomunicacions: COL.LEGI OFICIAL D’ENGINYERS DE TELECOMUNICACIÓ DE CATALUNYA

Premi a un avenç tecnològic per promocionar el sector de laes Telecomunicacions a la Xarxa: ICT NET

 

I Edició – 2000

Premi a una empresa instal.ladora pel seu carisma i dedicació en el sector: MARCEL PERARRIERA

Premi a una empresa instal.ladora per la creixent progressió i activitat a Girona: RICARD GINESTÀ

Premi a una empresa Sòcio Col.laboradora pel suport a l’empresa instal.ladora i la seva participació destacada: ASTRA

Premi a un medi de comunicació per la divulgació i difusió: LA VANGUARDIA, EL PERIÓDICO y L’ALTRA RÀDIO

Premi a la iniciativa més destacable en el sector de las telecomunicacions per la seva tasca en regularizació d’antenes: INSTITUT MUNICIPAL DEL PAISATGE URBÀ

Imatges

DMT2018 · XIX Premis CONNEXIÓ · 50 aniversari· CaixaForum de Barcelona: informació, fotografies i vídeos

DMT2017 · XVIII Premis CONNEXIÓ · Palau Macaya de Barcelona: fotografies i video

DMT2016 · XVII Premis CONNEXIÓ · MUHBA (Museo d’Història de Barcelona): fotografies

DMT2015 · XVI Premis CONNEXIÓ · La Seca Espai Brossa: fotografies

DMT2014 · XV Premis CONNEXIÓ · Aula Magna de l’edifici de Foment del Treball: fotografies

DMT2013 · XIV Premis CONNEXIÓ · Teatre de la Biblioteca Nacional de Catalunya: fotografies

DMT2012 · XIII Premis CONNEXIÓ · Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona: fotografies

DMT2011 · XII Premis CONNEXIÓ · MMBCN (Museo del Modernisme de Barcelona): fotografies

DMT2010 · XI Premis CONNEXIÓ · Museu Diocesà de Barcelona: fotografies

DMT2009 · X Premis CONNEXIÓ · Esfèric BCN: fotografies

DMT2008 · IX Premis CONNEXIÓ · Museu Nacional d’Art de Catalunya: fotografies

DMT2007 · VIII Premis CONNEXIÓ · Casa Llotja de Mar: fotografies

DMT2006 · VII Premis CONNEXIÓ · Palau de la Música Catalana: fotografies

DMT2005 · VI Premis CONNEXIÓ · TNC (Teatre Nacional de Catalunya) : fotografies

DMT2004 · V Premis CONNEXIÓ · Saló dels miralls del Gran Teatre del Liceu: fotografies

DMT2003 · IV Premis CONNEXIÓ · Gran Saló de l’Hotel Avenida Palace: fotografies

DMT2002 · III Premis CONNEXIÓ · Hibernacle del Parc de la Ciutadella: fotografies

DMT2001 · II Premis CONNEXIÓ · Masia pairal d’Horta Can Travi Nou: fotografies

DMT2000 · I Premis CONNEXIÓ · BCN Meeting Connectons · Sala Maremagnum: fotografies

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per optimitzar i analitzar la navegació dels nostres usuaris. Llevat que s'oposi, entenem que consenteix que les usem per a tals fins en continuar navegant per aquest lloc web, tot i que pot retirar el consentiment en qualsevol moment Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close