Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Feceminte, membre de la Digital Catalonia Alliance

Des d’inicis del mes de novembre, Feceminte forma part de la Digital Catalonia Alliance (DCA), entitat que agrupa els principals sectors econòmics emergents de Catalunya en una aliança de comunitats tecnològiques innovadores, visionàries, disruptives i col·laboratives.

Els objectius de la DCA són impulsar el creixement dels sectors econòmics digitals emergents, ajudar a escalar l’ecosistema digital emergent, fomentar el desenvolupament de projectes col·laboratius i treballar per estimular la demanda mitjançant l’accés a proveïdors tecnològics, recursos i decisors polítics.

Actualment, la DCA està formada per sis comunitats tecnològiques:  IoT, Drons, Ciberseguretat, IA, NewSpace i Blockchain.

Estem segurs que aquesta incorporació té molts avantatges per a tots els membres de Feceminte, com són els aspectes relacionats amb:

  • La dinamització per a la creació d’oportunitats de negoci
  • Les sinergies, estimulant el networking i la col·laboració entre els membres de les comunitats de la DCA
  • L’accés a coneixement, tecnologia i infraestructures, facilitant la col·laboració i l’accés a centres de recerca i laboratoris (Living Lab, The Thinx o BCN Drone Center)
  • L’accés a fonts de finançament, connectant-te a calls nacionals i europees
  • Les relacions estratègiques per connectar-te amb diferents agents d’interès (membres de l’ecosistema innovador de Catalunya, administració pública, organismes reguladors, etc.)
Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram