Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Feceminte, ambassador de l’IoT Solutions World Congress 2024

Feceminte, un any més, és ambassador de l’IoT Solutions World Congress, esdeveniment que tindrà lloc del 21 al 23 de maig al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. 

L’IOTSWC s’ha consolidat com l’esdeveniment líder per a les tendències de transformació digital i les tecnologies disruptives com: Indústria IoT, Intel·ligència artificial, Energies renovables, Cloud Computing, Ciberseguretat, Big Data, Realitat augmentada, Automatització de processos robòtics i Tecnologies 5G …

A l’IOTSWC 2024 es reuniran més de 400 expositors i 250 experts, que analitzaran les respostes que ofereix la tecnologia a la indústria en quatre grans desafiaments: transformació possibilitada per la tecnologia; canvi climàtic i sostenibilitat; normativa i estàndards, i seguretat i ciberseguretat.

Feceminte, ofereix a tots els seus membres acreditacions gratuïtes per accedir a l’àrea d’exposició així com un 59% de descompte en el Full Congress Pass.

  • Passis Expo+ gratuïts amb el codi: (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió), fent clic aquí.
  • 59% de descompte en el Full Congress Pass amb el codi: (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió), fent clic aquí.
Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram