Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Signem un acord de col·laboració amb ACTINN per trobar sinergies entre empreses de telecomunicacions catalanes i andorranes

Actinn_interior

Feceminte, la Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions i ACTINN, el clúster de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra han signat un acord de col·laboració per potenciar i facilitar el networking, el desenvolupament empresarial, la recerca de talent i la internacionalització de les seves empreses.

ACTINN és el primer clúster privat d’Andorra conformat en l’actualitat per més de 90 empreses i professionals. La missió d’aquesta associació és contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses andorranes facilitant l’accés a les noves tecnologies i la innovació.

El president de Feceminte, Joan Bramon, ha valorat molt positivament aquesta aliança estratègica, perquè Catalunya i Andorra tenen molts punts en comú en el desenvolupament de les tecnologies lligades a les telecomunicacions com ara la connectivitat 5G, la Internet de les coses (IoT), les ciutats intel·ligents (smart cities) o el Big Data, entre d’altres”.

D’altra banda, el president d’ACTINN, Albert Moles, afirma que “aquest acord de col·laboració ens permetrà connectar amb empreses que fomenten la innovació i l’ús de noves tecnologies en l’àmbit de les telecomunicacions i que fomentaran noves oportunitats per a que les empreses del nostre clúster creixin i siguin més competitives”.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram